Club

El Lleida Esportiu presenta recurs a la Jutgessa Única de Competició de la RFEF

El Lleida Esportiu, en el temps i la forma establerts, ha presentat recurs a la resolució de la Jutgessa Única de Competició de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) en relació amb les classificacions finals dels quatre grups de Segona Divisió B i la definició dels clubs amb dret de participació en el play-off exprés d’ascens a Segona Divisió.

Donació de tests del Lleida Esportiu a AREMI

El Lleida Esportiu ha fet una donació de tests de diagnòstic ràpid per a la detecció de la Covid-19 a l’Associació AREMI, entitat amb la qual col·labora el Club.

David Cámara ‘Romario’: “És un projecte ambiciós i m’hi sumo per ajudar a créixer”

David Cámara ‘Romario’ ha atès els mitjans oficials del Club per valorar la seva arribada al Lleida Esportiu com a Coordinador del Futbol Base i l’Escola blava.

El Lleida Esportiu incorpora David Cámara ‘Romario’ com a nou Coordinador del Futbol Base

El Lleida Esportiu i David Cámara ‘Romario’ han arribat a un acord perquè el tècnic lleidatà s’incorpori a l’organigrama tècnic del Club com a Coordinador del Futbol Base i l’Escola blava.

Instància del Lleida Esportiu al CSD i a la RFEF

El Lleida Esportiu ha presentat davant el Consejo Superior de Deportes (CSD) i la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) una nova instància per adherir-se alProtocolo básico de actuación para la vuelta a los entrenamientos y el reinicio de las competiciones federadas, emès pel CSD el passat dia 2 de maig del 2020.

Arriben els tests ràpids adquirits pel Lleida Esportiu

El centenarde tests de diagnòstic ràpid per a la detecció de la Covid-19 adquirits pel Lleida Esportiu ja han arribat a les dependències del Club.

Instàncies del Lleida Esportiu al CSD i a la RFEF

El Lleida Esportiu ha presentat davant el ConsejoSuperior de Deportes (CSD) i la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) una instància per la qual el Club posa de manifest la seva íntegra adhesió al Porocolo básico de actuació para la vuelta a los entrenamientos y el reinicio de las competiciones federades y profesionales, emès pel CSD el passat dia 2 de maig del 2020.

Instància del Lleida Esportiu a l’Ajuntament de Lleida

El Lleida Esportiu, després d’haver rebut el Protocol bàsic d'actuació per a la tornada als entrenaments i el reinici de les competicions federades i professionals emès pel Consejo Superior de Deportes (CSD), ha fet arribar una instància a l’Ajuntament de Lleida per què es reobrin les instal·lacions del Camp d’Esports, les quals romanen tancades des del passat 12 de març pel decret de la Paeria per a la supressió d'espectacles culturals en equipaments municipals, així com el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals.

Molo tanca el cicle de xerrades de formació pels tècnics del Futbol Base

El grup d’entrenadors i entrenadores del Futbol Base i l’Escola del Lleida Esportiu va rebre ahir dijous l’última xerrada en línia, la qual ha estat emmarcada dins del cicle de formació metodològica que el Club va dissenyar amb l’objectiu principal aprofundir en els coneixements dels tècnics i posar-los en pràctica després a sobre del terreny un cop es recuperi l’activitat esportiva.

Les accions a pilota aturada, protagonista de la cinquena xerrada pels tècnics del Futbol Base

El grup d’entrenadors i entrenadores del Futbol Base i l’Escola del Lleida Esportiu va rebre ahir dilluns la cinquena xerrada en línia, la qual està emmarcada dins del cicle de formació metodològica que el Club ha engegat amb l’objectiu principal aprofundir en els coneixements dels tècnics i posar-los en pràctica després a sobre del terreny un cop es recuperi l’activitat esportiva.

Contingut sindicat
Segre
Ramon Soler
Codina
Glas
P. Monzon
Clínica Perpetuo Socorro
STM Construccions
Seguretat S.M. Alcarràs
Terraferma
Rodi
Globalia
Hotel AC
San Miguel
Batlleida S.L.
AEALL
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Merca china
Cudós
McDonald's
ASAJA
Gimnàs Ekke
Internet Web Serveis
Impersegre
Ibañez
SIC 24
Jocargas
Coca-cola
Rètols Esteve
La Manyana
Tudor
Cansaladeries Cal Esmet
Cal Roca
La Flor de Vombodí
Estel
Ingasclima