Primer equip

Comunicat oficial de la UE Lleida, SAD

Davant de les mostres d’indignació que hem rebut per part d’un grup de pares de jugadors de la nostra Escola de Futbol, que el passat dilluns van ser convocats per un altre club de la ciutat a una suposada reunió informativa en nom de la Unió Esportiva Lleida i en la que se’ls va assegurar que s’havien apropiat dels nostres equips de base, ens veiem obligats a expressar el nostre més profund malestar amb l’actuació d’aquest col·lectiu i a desmentir categòricament les seves afirmacions.

Primers minuts de rodatge pel Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha tingut aquest matí a la població pallaresa de Rialp la seva primera posada en escena 202 dies després de l’aturada de la competició.

Aquest dissabte, amistós entre el Lleida Esportiu i l’Andorra

El Lleida Esportiu jugarà aquest dissabte 26 de setembre un partit amistós davant l’FC Andorra, equip que també milita al Subgrup III-A de Segona Divisió B.

El Lleida Esportiu incorpora el fisioterapeuta Rafel Cano

El Lleida Esportiu ha incorporat per l’staff tècnic del primer equip el fisioterapeuta Rafel Cano, que s’afegeix a l’equip dels serveis mèdics del conjunt de la Terra Ferma i s’encarregarà de vetllar per la salut dels futbolistes, evitant lesions i tractant de solucionar-les el més ràpid possible quan apareguin.

Joel Donés, nou preparador físic del Lleida Esportiu

Alejandro Chavero, nou jugador del Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista Alejandro Chavero per a la seva incorporació a l’entitat lleidatana un cop finalitzada la seva vinculació amb l’UCAM de Murcia CF.

EL Lleida Esportiu fitxa 9 jugadors sots-23

El Lleida Esportiu ha incorporat un grup de joves futbolistes a la seva plantilla. Aquests jugadors estan en aquests moments fent la pretemporada amb el FC Vilafranca, equip del grup V de Tercera Divisió, i estan també a disposició del tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas ‘Molo’, en cas que ho consideri oportú.

El Lleida Esportiu i César Soriano, fins al juny del 2021

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista César Soriano per a la renovació de la seva relació contractual amb el bloc de la Terra Ferma.

El Lleida Esportiu i Fernando Cano, fins al juny del 2021

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el Fernando Cano per a la renovació de la seva relació contractual amb el bloc de la Terra Ferma.

El Lleida Esportiu i Jose Ruiz, fins al juny del 2021

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista José Ruiz per a la renovació de la seva relació contractual amb el bloc de la Terra Ferma.

Contingut sindicat
Clínica Perpetuo Socorro
P. Monzon
STM Construccions
Codina
Segre
Ramon Soler
Glas
Seguretat S.M. Alcarràs
Globalia
Hotel AC
Terraferma
Rodi
San Miguel
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Merca china
AEALL
Batlleida S.L.
McDonald's
Gimnàs Ekke
ASAJA
Internet Web Serveis
Cudós
Rètols Esteve
Ibañez
SIC 24
Impersegre
Coca-cola
Jocargas
La Manyana
Estel
Tudor
Cansaladeries Cal Esmet
Ingasclima
La Flor de Vombodí
Cal Roca