Notícies

Club
09-08-2020

Comunicat oficial del Lleida Esportiu | 9 d'agost

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma decretat pel govern espanyol i amb les posteriors mesures de contenció de la pandèmia, el Lleida Esportiu ha manifestat en tots els seus comunicats que la prioritat és sempre lasalut.

El Lleida Esportiu hem instat als responsables de les diferents institucions i federacions a no prendre decisions precipitades i que aquestes anessin en concordança en tot moment amb la situació derivada de la Covid-19. Hem apostat des del principi per acabar la competició de la temporada 2019/20 jugant les 10 jornades restants, quan fospossible.

S’han pres unes decisions promogudes i aprovades entre la RFEF i el CSD, que el Lleida Esportiu ha recorregut al Juzgado de lo Contencioso-Administrativo de la Audiencia Nacional, les quals no s’han ajustat a dret, ni en temps, ni en forma i forade les seves competències i que a dia d’avui, segueixen el seucurs.

L’ordre cronològic ha estat el següent:

  • 12/03/2020 Xerrada informativa sobre la Covid-19 a la plantilla del primer equip a càrrec de la Dra. Palacín
  • 14/3/2020 Es decreta l’Estat d’Alarma 28/03/2020 Primera pròrroga de l’Estat d’Alarma 31/03/2020 El Lleida Esportiu sol·licita l’ERTO.
  • 16/04/2020 El Lleida Esportiu presenta escrit a la RFEF de resposta a la proposta del 14 d’abril, conforme la federació valorava donar per finalitzada la temporada, en la qual el club presenta diferents qüestions sobre si era viable o no donar-la per finalitzada. Aquest escrit presentat, no ens ha estat respost mai.
  • 30/04/2020 La Presidenta del Consejo Superior de Deportes dictamina una recomanació a totes les federacions esportives nacionals dels diferents esports, perquè resolguin la forma d’acabar les competicions. Aquesta recomanació ha estat recorreguda al JUZGADO CENTRAL CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO de la AUDIENCIA NACIONAL.
  • 6/05/2020 El Lleida Esportiu presenta escrit a la RFEF sol·licitant que “no es procedeixiadonaruntractamentdiferentdelaSegonaDivisióBdelqueesdonaràala Primera Divisió i a la Segona Divisió A”. També sense resposta per part de laRFEF.

El mateix dia, el Lleida Esportiu presenta l’adhesió al “Protocolo del Consejo Superior de Deportes relativo a la vuelta a los entrenamientos y la competición” alCSD.

Els dos escrits són rebuts per la RFEF i el CSD el dia 7/5/2020

  • 08/05/2020 El Lleida Esportiu presenta la documentació relativa a la confecció del protocol mèdic seguint les indicacions del “PROTOCOLO DEL CONSEJO SUPERIOR DE DEPORTES”

El mateix dia,la Comisión Delegada acorda modificar el REGLAMENTO GENERALRFEF, introduint disposicions que permeten que la temporada acabi amb efectes de 8 de març.

I el mateix dia, el Lleida Esportiu presenta Recurs d’Alçada.

  • 25/05/2020 La Jutgessa Única de Competició de la RFEF dicta resolució desestimant el recurs i acordant la finalització de la temporada amb efectes a la jornada 28 de la mateixa. En la “Resolución del Comité de Apelación” s’indica que la modificació del Reglamento General ha estat portada a terme a efecte i conseqüència de la resolució aprovada pel Consejo Superior de Deportes. Resolució que el CSD, el dia 18 de juny, comunica que NO ha estat aprovada.
  • 01/06/2020 El Lleida Esportiu emet un comunicat amb els principals recursos presentats: comunicat
  • 18/06/2020 El Consejo Superior de Deportes comunica a les 7:30AM al Lleida Esportiu, que la Resolució de la RFEF sobre la que se sustenta la finalització de la temporada amb efectes de març NO ha estat aprovada.
  • 22/06/2020 El Lleida Esportiu presenta RECURS EXTRAORDINARI DE REVISIÓ al comitè d’apel·lació de la RFEF per aquest fet. Sense resposta.

El Lleida Esportiu continua treballant, sense renunciar a cap dels drets de totes cadascuna de les parts que formen part de l’entitat, tenint en compte tot el ventall de possibilitats dins de les incerteses: com es farà la distribució de les responsabilitats derivades dels protocols; si hi haurà competició o no, quan s’iniciarà i amb quin format; amb o sensepúblic...

Altres notícies


18/09/2020

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista Álvaro González per a la seva incorporació a l’entitat lleidatana un cop finalitzada la seva vinculaci...

18/09/2020

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista Nico Van Rijn per a la seva incorporació a l’entitat lleidatana un cop finalitzada la seva vinculació amb el...

18/09/2020

El primer equip del Lleida Esportiu torna un any més a la Val d’Aran per fer un stage de pretemporada. L’equip repeteix l’estada a la demarcació aranesa...

P. Monzon
STM Construccions
Segre
Codina
Ramon Soler
Clínica Perpetuo Socorro
Glas
Globalia
Rodi
Terraferma
Hotel AC
Seguretat S.M. Alcarràs
San Miguel
AEALL
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Batlleida S.L.
Merca china
ASAJA
McDonald's
Internet Web Serveis
Gimnàs Ekke
Cudós
SIC 24
Jocargas
Impersegre
Coca-cola
Ibañez
Rètols Esteve
La Flor de Vombodí
Estel
Cansaladeries Cal Esmet
Cal Roca
Ingasclima
La Manyana
Tudor