Notícies

Club
07-07-2020

El Lleida Esportiu, a la presentació del Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represa

El Lleida Esportiu va participar en la presentació telemàtica del Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represa, impulsat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya. La Coordinadora d’Àrees del Club, Montse Balaguer, va representar al bloc de la Terra Ferma.

Presidida pel secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; la presentació va comptar també amb la presència d’una seixantena de representants del teixit esportiu de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran, que van tenir l’oportunitat de conèixer les mesures que marquen el desenvolupament de l’esport i l’activitat física a Catalunya en aquesta nova etapa i la possibilitat de resoldre dubtes referents al tema.

Què és aquest Pla sectorial?

El Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represarecull les mesures establertes pel Govern català per dur a terme a partir d’ara les competicions i esdeveniments esportius, les activitats de lleure esportiu per a menors, les assemblees i reunions de les entitats, i els criteris per regular les instal·lacions esportives, piscines i centres de tecnificació. El contingut complet de les mesures es pot consultar en aquest enllaç.

El document és l’actualització del Pla d'acció pel desconfinament esportiu de Catalunya elaborat per la SGEAF i aprovat pel Pla PROCICAT, que incorpora un annex per adaptar-ne el contingut a la situació actual de l’etapa de represa.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


05/08/2020

El Lleida Esportiu està treballant en el retorn a l’activitat quan les indicacions de les autoritats sanitàries, locals i governamentals aix...

P. Monzon
Glas
Segre
Codina
Clínica Perpetuo Socorro
STM Construccions
Ramon Soler
Rodi
Globalia
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
Hotel AC
Batlleida S.L.
San Miguel
Merca china
AEALL
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
ASAJA
McDonald's
Cudós
Gimnàs Ekke
Internet Web Serveis
Ibañez
Rètols Esteve
Jocargas
Coca-cola
Impersegre
SIC 24
Ingasclima
Cansaladeries Cal Esmet
Tudor
La Manyana
Cal Roca
La Flor de Vombodí
Estel