Notícies

Club
21-05-2020

David Cámara ‘Romario’: “És un projecte ambiciós i m’hi sumo per ajudar a créixer”

David Cámara ‘Romario’ ha atès els mitjans oficials del Club per valorar la seva arribada al Lleida Esportiu com a Coordinador del Futbol Base i l’Escola blava. El lleidatà es mostra entusiasmat, il·lusionat i amb les piles recarregades per afrontar aquest nou projecte esportiu i afirma que “estic amb moltes ganes de començar ja per ajudar a l’entitat a aconseguir els objectius i reptes que hem establert per als pròxims anys”.

Un projecte esportiu ambiciós

‘Romario’, que ja treballa amb la resta de membres de la coordinació de la pedrera lleidatana amb vista al pròxim curs, considera que “l’staff actual del Futbol Base del Lleida Esportiu està ben qualificat, és potent i l’idoni –amb encara marge de millora– per seguir creixent, tant en termes de qualitat com en la quantitat en el nombre d’equips i de jugadors”.

“El del Lleida Esportiu és un projecte ambiciós. És l’equip més emblemàtic de la ciutat i de la demarcació i m’hi afegeixo per ajudar a millorar en tots els aspectes, per seguir optimitzant els recursos i oferir als nostres jugadors i a les seves famílies i als nostres entrenadors els serveis òptims”, assenyala el lleidatà.

El camí fins al futbol professional

El nou Coordinador blau, que va formar-se al Lleida passant per totes les seves categories inferiors i fins al primer equip, també vol posar el seu gra de sorra en la professionalització dels jugadors i ajudar-los en el seu camí fins al primer equip. ‘Romario’ explica i posa en valor el fet que “el Club disposa d’eines, de personal qualitat i ben motivat per ajudar als futbolistes a formar-los humanament i esportivament. Els volem preparar pel futbol professional i per això necessitem un Futbol Base i una Escola encara més potent”.

Proximitat amb jugadors, famílies i tècnics

Sobre la seva aportació en aquest organigrama, ‘Romario’ afirma que “puc garantir molta feina i proximitat amb tots aquells que formen el Futbol Base del Club. És necessari estar ben a prop dels jugadors i de les seves famílies diàriament, però també amb els tècnics per a guiar-los cap als objectius de la temporada i oferir-los-hi les millors indicacions i directrius possibles per facilitar al Club l’assoliment de les seves metes”.

“Apropar el nostre futbol base als millors de Catalunya”

Per la seva banda, Jordi Esteve, Director Esportiu del Lleida Esportiu, ha valorat positivament l’arribada d’en ‘Romario’ a l’organigrama del Futbol Base i l’Escola blava: “Perseguim a llarg termini l’objectiu d’apropar la nostra pedrera a les millors de tota Catalunya i la seva incorporació, amb la resta de professionals que ja disposem a la direcció del Futbol Base com en Raúl Fuster, en Jordi Cortés, en Joel Rabinad, en Josep Segués o en Jordi Gómez, ens permetrà tindre encara més presència i fer una passada més endavant en aquest llarg camí per aconseguir-ho”.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


22/05/2020

El Lleida Esportiu i el tècnic Asier Eizaguirre han arribat a un acord per a l'ampliació del seu contracte fins al 2021, amb opció a una temporada més, amb el...

21/05/2020

David Cámara ‘Romario’ ha atès els mitjans oficials del Club per valorar la seva arribada al Lleida Esportiu com a Coordinador del Futbol Base i l’Escola blava....

21/05/2020

El Lleida Esportiu i David Cámara ‘Romario’ han arribat a un acord perquè el tècnic lleidatà s’incorpori a l’organigrama tècnic del...

Codina
STM Construccions
Ramon Soler
P. Monzon
Segre
Glas
Clínica Perpetuo Socorro
Terraferma
Hotel AC
Seguretat S.M. Alcarràs
Rodi
Globalia
AEALL
Batlleida S.L.
Merca china
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
San Miguel
Gimnàs Ekke
ASAJA
McDonald's
Cudós
Internet Web Serveis
SIC 24
Ibañez
Jocargas
Rètols Esteve
Impersegre
Coca-cola
Cal Roca
La Flor de Vombodí
Cansaladeries Cal Esmet
Tudor
Ingasclima
La Manyana
Estel