Notícies

Primer equip
13-03-2020

Els ‘deures’ de l’equip per l’aturada de la competició

Davant la suspensió de les dues pròximes jornades del Campionat de Lliga de Segona Divisió B per l’alerta sanitària del Covid-19, el Lleida Esportiu ha decidit aturar l’activitat del primer equip fins al dimarts 17 de març, decisió subjecta a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives competents.

No obstant això, l’equip té ‘deures’ programats per aquests dies per tal de mantenir l’estat de forma òptim i minimitzar les conseqüències d’aquesta aturada de la competició. Des del cos tècnic del primer equip blau s’han preparat sessions d’entrenament alternes, per realitzar dia sí dia no, que els jugadors podran fer des de casa seva aquest temps d’aturada.

Sessions d’autocàrrega

Aquestes sessions es caracteritzen per ser un treball específic d’autocàrrega que els futbolistes podran portar a terme a casa seva, al jardí o fins i tot a l’aire lliure sense la necessitat d’anar al gimnàs, tal com han indicat des dels serveis mèdics del Club per evitar contagis. Aquestes sessions domèstiques d’entrenament tenen els tres següents eixos:

  • Un d’inicial de mobilitat articular.
  • Un de central amb treballs de carrera i de força.
  • I un tercer de treball de core (àrea que engloba tota la regió abdominal i lumbar), preventiu i d’estiraments.

El tipus d’exercicis programats estan pensats per fer-se a casa aprofitant, fins i tot, el mobiliari, com per exemple cadires, i gomes elàstiques lligades, per exemple, al pom d’una porta. Els Abdominals, esquats, flexions o la carrera contínua són algunes de les tasques de manteniment que l’equip portarà a terme aquest període d’aturada de la competició.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


09/08/2020

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma decretat pel govern espanyol i amb les posteriors mesures de contenció de la pandèmia, el...

05/08/2020

El Lleida Esportiu està treballant en el retorn a l’activitat quan les indicacions de les autoritats sanitàries, locals i governamentals aix...

Clínica Perpetuo Socorro
Codina
Ramon Soler
Glas
Segre
P. Monzon
STM Construccions
Globalia
Seguretat S.M. Alcarràs
Hotel AC
Terraferma
Rodi
San Miguel
Batlleida S.L.
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Merca china
AEALL
Gimnàs Ekke
McDonald's
Cudós
ASAJA
Internet Web Serveis
SIC 24
Impersegre
Coca-cola
Rètols Esteve
Ibañez
Jocargas
La Manyana
Cal Roca
La Flor de Vombodí
Tudor
Ingasclima
Estel
Cansaladeries Cal Esmet