Notícies

Primer equip
12-03-2020

Xerrada informativa sobre el coronavirus pels jugadors del Lleida Esportiu

La cap dels serveis mèdics del Lleida Esportiu i doctora especialitzada en l’esport de l’Hospital Grupo HLA Perpetuo Socorro de Lleida, Helena Palacín, s’ha reunit aquest matí amb els integrants de la primera plantilla del bloc de la Terra Ferma per a traslladar-los-hi les principals recomanacions sanitàries amb l’objectiu d’evitar un possible contagi del Covid-19.

Mesures higièniques i evitar grans aglomeracions

Tant futbolistes com cos tècnic han rebut determinades indicacions com per exemple adoptar mesures higièniques com la rentada de mans freqüent durant 20 segons, tapar-se la boca amb el colze o amb la cara interna de l’avantbraç en tossir; utilitzar mocadors d’un sol per eliminar secrecions o evitar tocar-se la boca, el nas o els ulls amb les mans.

A més a més, Palacín també ha indicat que es pot fer vida normal evitant, això sí, els espais públics amb grans aglomeracions de població, els espais petits, com els ascensors.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


09/08/2020

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma decretat pel govern espanyol i amb les posteriors mesures de contenció de la pandèmia, el...

05/08/2020

El Lleida Esportiu està treballant en el retorn a l’activitat quan les indicacions de les autoritats sanitàries, locals i governamentals aix...

Codina
Clínica Perpetuo Socorro
STM Construccions
Ramon Soler
Segre
P. Monzon
Glas
Seguretat S.M. Alcarràs
Terraferma
Rodi
Globalia
Hotel AC
San Miguel
AEALL
Batlleida S.L.
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Merca china
Cudós
McDonald's
Gimnàs Ekke
Internet Web Serveis
ASAJA
Rètols Esteve
Jocargas
Impersegre
SIC 24
Coca-cola
Ibañez
La Flor de Vombodí
Cal Roca
Cansaladeries Cal Esmet
Estel
La Manyana
Tudor
Ingasclima