Notícies

Club
09-03-2020

Tothom cap a València!

Aquest pròxim diumenge 15 de març, el Lleida Esportiu visitarà la Ciudad Deportiva de Buñol (València) per enfrontar-se a l’Atlético Levante UD (12.00 hores), amb motiu de la 29a jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió B (Grup III).

Les entrades, dissabte a les taquilles del Camp d’Esports

Aquells abonats i aficionats que estiguin interessats en l’adquisició d’entrades pel partit entre blaus i granotes podran fer-ho a les taquilles del Camp d’Esports el dissabte 14 de març des de les 10.00 hores i fins a les 13.00 hores.

100 entrades subvencionades pels abonats

Els 100 primers abonats del Lleida Esportiu que vinguin a les taquilles del Camp d’Esports disposaran –presentant l’original de l’abonament d’aquesta temporada 2019-20– de la seva entrada subvencionada íntegrament pel Club. Les entrades addicionals que els abonats vulguin adquirir es posaran a la venda a un preu unitari de 10 euros.

A més a més, s’informa que aquells abonats que no puguin passar a recollir la seva entrada podrà fer-ho una altra persona. Per poder retirar-la, caldrà presentar l’original de l’abonament de la present temporada 2019-20 de l’abonat.

També hi ha la possibilitat de fer-ho mitjançant un correu electrònic enviant una autorització (amb nom complet i DNI de l’autoritzat i una còpia de l’abonament d’aquesta temporada 2019-20) a administracio@lleidaesportiu.cat fins a les 13.00 hores del divendres 13 de març.

Les credencials d’empresa i premsa no seran vàlides per a la retirada d’entrades.

Entrades Infantils

Les entrades infantils, de zero a 10 anys, per aquest partit seran sense cost. Aquestes entrades també s’hauran de recollir a les taquilles del Camp d’Esports el dissabte 14 de març en el mateix horari de venda.

Entrades pel públic general

D’altra banda, es fa saber també que l’entrada pel públic general tindrà un cost unitari de 10 euros.

Desplaçament a Buñol

Per aquells que vulguin desplaçar-se a la Ciutat Esportiva de Buñol amb autocar, es fa saber que la penya Blues Nord organitza un viatge. Les inscripcions poden formalitzar-se fins al divendres dia 13 de març a les 18.00 hores a través del següent número de telèfon: 661 92 68 20 (Jesús L.).

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


24/03/2020

La Federació Catalana de Fútbol (FCF) ha comunicat oficialment la suspensió de totes les competicions que organitza fins que les autoritats governamentals competents...

23/03/2020

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha comunicat oficialment la suspensió de totes les competicions no professionals fins que les autoritats governamentals...

19/03/2020

La Federación Ecuatoguineana de Fútbol (FEGUIFUT) ha comunicat oficialment al Lleida Esportiu la suspensió de la seva pròxima convocatòria internacional, que...

Segre
STM Construccions
Clínica Perpetuo Socorro
P. Monzon
Codina
Ramon Soler
Glas
Globalia
Hotel AC
Seguretat S.M. Alcarràs
Rodi
Terraferma
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
AEALL
Merca china
Batlleida S.L.
San Miguel
Cudós
Internet Web Serveis
Gimnàs Ekke
ASAJA
McDonald's
Rètols Esteve
Jocargas
SIC 24
Impersegre
Ibañez
Coca-cola
Tudor
Estel
La Manyana
Cal Roca
La Flor de Vombodí
Ingasclima
Cansaladeries Cal Esmet