Notícies

Primer equip
19-02-2020

Resolucions del Comitè de Competició

El Comitè de Competicions de la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) ha imposat al tècnic del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas ‘Molo’, una sanció de tres partits després de la seva expulsió durant la segona meitat del partit que el bloc de la Terra Ferma va jugar al Nou Estadi davant el Club Gimnàstic de Tarragona el passat diumenge.

Cal recordar que el Club, en el temps i la forma establerts, va presentar davant el Comitè al·legacions per aquesta targeta vermella –i també per la mostrada a Jorge Garcés– i a la groga mostrada a José Ruiz durant el mateix partit.

Així doncs, el tècnic es perdrà els tres pròxims partits que el conjunt blau disputarà al Camp d’Esports davant la SD Ejea (diumenge 23, 17.00 hores), al Municipal Sagnier davant l’AE Prat (cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març) i següent al Camp d’Esports davant el Villarreal B (cap de setmana del 7-8 de març).

A més a més, la resolució de l’ens federatiu detalla que, en virtut de l’aplicació de l’article 52 del Codi Disciplinari, s’afegeix “una multa accessòria al club en quantia de 135,00 € i de 288,00 € a l'infractor”.

Dos partits de sanció a Jorge Garcés

Per la seva banda, el tècnic assistent del primer equip, Jorge Garcés, ha estat sancionat amb dos partits de suspensió i, en virtut de l’aplicació de l’article 52 del Codi Disciplinari, se li afegeix “una multa accessòria al club en quantia de 90,00 € i de 116,00 € a l'infractor”.

Es manté la groga a José Ruiz i Trilles complirà sanció

D’altra banda, el mateix Comitè ha mantingut la cartolina groga a José Ruiz, mostrada al minut 39 del partit davant el Nàstic, tot i les al·legacions presentades pel Club. A més a més, el Comitè ha informat també que el futbolista Marc Trilles complirà sanció a l’haver completat el segon cicle d’amonestacions i se li afegeix “una multa accessòria al club en quantia de 45,00 € i de 121,00 € a l'infractor”, en aplicació de l’article 52.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


24/03/2020

La Federació Catalana de Fútbol (FCF) ha comunicat oficialment la suspensió de totes les competicions que organitza fins que les autoritats governamentals competents...

23/03/2020

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha comunicat oficialment la suspensió de totes les competicions no professionals fins que les autoritats governamentals...

19/03/2020

La Federación Ecuatoguineana de Fútbol (FEGUIFUT) ha comunicat oficialment al Lleida Esportiu la suspensió de la seva pròxima convocatòria internacional, que...

Ramon Soler
P. Monzon
Glas
Clínica Perpetuo Socorro
Codina
STM Construccions
Segre
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
Globalia
Rodi
Hotel AC
Merca china
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
AEALL
San Miguel
Batlleida S.L.
McDonald's
Gimnàs Ekke
ASAJA
Cudós
Internet Web Serveis
Ibañez
Coca-cola
Rètols Esteve
SIC 24
Impersegre
Jocargas
Estel
Tudor
La Flor de Vombodí
La Manyana
Cansaladeries Cal Esmet
Cal Roca
Ingasclima