Notícies

Club
05-12-2019

Sant tornem-hi! Les entrades per a la Copa, a partir del dimecres 11 de desembre

La Copa del Rei torna el pròxim dijous 19 de desembre del 2019 (19.00 hores) al Camp d’Esports. El Lleida Esportiu s’enfronta al RCD Espanyol, equip de Primera Divisió, en aquesta primera eliminatòria del torneig i les entrades podran ser retirades a partir del pròxim dimecres 11 de desembre.

Entrada a cost zero pels de “Pedra Picada”

Tots els abonats de “Pedra Picada” tenen el partit inclòs dins del seu abonament de temporada. La seva entrada –corresponent a la seva ubicació– l’hauran de recollir a les taquilles del Camp d’Esports a partir del dimecres 11 i fins al dissabte 14 de desembre.

Per poder retirar aquesta entrada, caldrà la presentació de l’original del DNI i de l’original del carnet d’abonament de la present temporada 2019-20.

Les entrades dels socis que no es recullin dins del termini establert (de l’11 al 14 de desembre) es posaran a la venda el dilluns dia 16 pel públic en general.

 

Entrades pels nous socis

Per la seva banda, aquells que s’hagin donat d’alta aquesta mateixa temporada 2019-20 tindran a la seva disposició la seva entrada pel partit, corresponent a la seva ubicació. Podran adquirir-la, a les taquilles del Camp d’Esports, entre el dimecres 11 i el dissabte 14 de desembre amb els següents preus:

 • Tribuna: 15€
 • Lateral: 10€
 • Gol i Grada d’Animació: 5€
 • Infantil (0-10 anys): Entrada lliure (Cal presentar el DNI a l’accés de l’estadi)

 

Per poder retirar aquesta entrada, caldrà la presentació de l’original del DNI i de l’original del carnet d’abonament de la present temporada 2019-20.

Les entrades dels socis que no la comprin dins del termini establert (de l’11 al 14 de desembre) es posaran a la venda el dilluns dia 16 pel públic en general.

 

Entrades addicionals anticipades pels socis

El termini per adquirir aquestes entrades addicionals anticipades és el següent:

- Del dimecres 11 al dissabte 14 de desembre

Cada soci podrà retirar tantes entrades addicionals anticipades com desitgi amb els següents preus:

 • Tribuna: 25€
 • Lateral: 15€
 • Gol: 10€
 • Infantil (0-10 anys): Entrada lliure (Cal presentar el DNI a l’accés de l’estadi)

 

Dies i horaris de recollida i de venda anticipada pels socis

Els dies 11, 12 i 13 dedesembre, l’horari de venda serà el següent:

- De 16.30 hores a 20.00 hores

El dissabte 14 de desembre, l’horari de venda serà el següent:

- De 10.00 hores a 14.00 hores

 

Entrades anticipades pel públic en general

Per la seva banda, el públic en general podrà adquirir entrades anticipades a partir del dilluns 16 amb els següents preus:

 • Tribuna: 35€
 • Lateral: 25€
 • Gol: 20€
 • Infantil (0-10 anys): Entrada lliure (Cal presentar el DNI a l’accés de l’estadi)

 

Dies i horaris de venda anticipada pel públic en general

Les entrades anticipades pel públic en general podran retirar-se a les taquilles del Camp d’Esports el dilluns 16, el dimarts 17 i el dimecres 18 de desembre amb el següent horari de venda:

- De 16.30 hores a 20.00 hores

 

El mateix dia de partit

El mateix dia de partit, a les taquilles del Camp d’Esports –que romandran obertes des de dues hores abans de l’inici– també hi haurà la possibilitat d’adquirir entrades amb els següents preus:

 • Tribuna: 45€
 • Lateral: 35€
 • Gol: 25€
 • Infantil (0-10 anys): Entrada lliure (Cal presentar el DNI a l’accés de l’estadi)

 

Per aquest partit de Copa del Rei no s’acreditaran passis federatius. Els carnets d’abonament i les credencials d’empresa i premsa tampoc seran vàlids per accedir al recinte.

 

Per qualsevol incidència o aclariment cal adreçar-se a la següent adreça de correu electrònic: administracio@lleidaesportiu.cat.

 

Entrades per a l’afició de l’Espanyol

Aquells aficionats i penyes del RCD Espanyol que vulguin assistir al partit, han d’adreçar-se a la següent adreça de correu electrònic (administracio@lleidaesportiu.cat). Les entrades –600 en total– corresponen a l’espai destinat a l’afició visitant al Camp d’Esports, el Gol Sud.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


26/05/2020

El Lleida Esportiu ha fet una donació de tests de diagnòstic ràpid per a la detecció de la Covid-19 a l’Associació AREMI, entitat amb la qual col·...

22/05/2020

El Lleida Esportiu i el tècnic Asier Eizaguirre han arribat a un acord per a l'ampliació del seu contracte fins al 2021, amb opció a una temporada més, amb el...

21/05/2020

David Cámara ‘Romario’ ha atès els mitjans oficials del Club per valorar la seva arribada al Lleida Esportiu com a Coordinador del Futbol Base i l’Escola blava....

P. Monzon
Ramon Soler
Glas
Clínica Perpetuo Socorro
STM Construccions
Segre
Codina
Globalia
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
Rodi
Hotel AC
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Batlleida S.L.
San Miguel
AEALL
Merca china
Cudós
Gimnàs Ekke
Internet Web Serveis
ASAJA
McDonald's
Coca-cola
Ibañez
Rètols Esteve
Jocargas
SIC 24
Impersegre
La Manyana
Cansaladeries Cal Esmet
Ingasclima
Cal Roca
Estel
La Flor de Vombodí
Tudor