Notícies

Club
22-06-2018

Present i futur: el projecte pel futbol base del Lleida Esportiu

L’emblemàtica Sala gran de la Canonja del Turó de la Seu Vella va acollir ahir la presentació del nou projecte del Lleida Esportiu que comença a funcionar a partir d’aquesta mateixa temporada 2018-2019. Així doncs, amb la creació del nou organigrama tècnic, el conjunt blau vol seguir donant passades cap a la professionalització del futbol formatiu del Club. L’educació en valors esportius, l’evolució personal, emocional, i col·lectiva dels jugadors, i també del seu entorn,  la tecnificació i l’anglès seran pilars d’aquest nou programa formatiu del Lleida Esportiu.

El director esportiu de l’entitat, Jordi Esteve, va valorar “molt positivament” el projecte, ja que permetrà continuar i refermar l’aposta del Club pel futbol de casa i el seu talent, una iniciativa “que pot marcar un abans i un després”. Una nova estructura tècnica que, segons Esteve, permetrà fer un salt qualitatiu important mitjançant la formació de bons futbolistes i també de bones persones.

Per la seva banda, Enric Barri –coordinador de Futbol-7 i Futbol-11– va detallar les bases d’aquest nou projecte, que s’emmarca dins d’una vessant psicològica, formativa i esportiva. Barri va destacar que “és essencial el creixement qualitatiu del nostre futbol base. Si creem un projecte unit, pròxim, compromès, solidari, basat en valors, en el treball i en els fonaments esportius i hi posem tots de la nostra part... no hem de tenir dubtes: ho aconseguirem. El primer objectiu que proposem és educar amb intencionalitat i convertir el Lleida Esportiu en la institució adient pel creixement personal i col·lectiu dels nostres fills”.

“A més a més, també volem crear un valor afegit en aquest projecte formatiu. Ho volem a fer a través de la creació d’un equip inclusiu que faci sessions de treball juntament amb la resta d’equips i també a través de l’anglès. Amb els equips de Futbol-7 treballarem aquesta part de la llengua estrangera, el futbol és una gran eina per aconseguir que l’estimin i puguin aprendre-la. Als més petits es començarà ensenyant-los el vocabulari que envolta el futbol amb la idea d’arribar a poder fer sessions completes en aquesta llengua. Aquesta és una combinació guanyadora”, va afegir Barri.

Una aposta de creixement

Joel Rabinad, que exerceix com a coordinador de captació i del departament administratiu, va afirmar que és “un luxe i un autèntic privilegi tindre aquesta oportunitat pel futbol formatiu, que permetrà fer créixer el Club esportivament i com a institució. La responsabilitat d’aquesta coordinació de captació residirà en la identificació del talent des de les categories primerenques. A més a més, des del departament administratiu treballarem per millorar el servei que oferirem, identificar i resoldre totes les mancances que sorgeixin i seguir perfeccionant la gestió i el dia a dia del futbol base”.

Per la seva banda, Rubén Arola va manifestar la clara aposta del Lleida Esportiu pel futbol lleidatà: “Hem de seguir preparant als nostres futbolistes en tots els sentits, ajudar-los en el seu creixement personal i rendiment esportiu a través del seu seguiment i el control personalitzat perquè puguin arribar a l’estructura que des del Club considerem com a professional (Juvenil A, Lleida B i primer equip). De fet, aquest procés ja s’està aconseguint perquè un 90% dels jugadors del Lleida B s’han format a les nostres categories inferiors i molts d’ells estan ja dins de la dinàmica d’entrenaments del primer equip i ho fan amb garanties per consolidar-se”.

Finalment, el coordinador de metodologia, Jordi Cortés, va assenyalar que el model de treball “consistirà a perfeccionar les bases que durant aquests anys el Club ha assentat”. Cortés va afegir que “l’èxit del projecte no el determinarà el nombre d’ascensos, de victòries o derrotes; sinó el procés de formació i creixement dels jugadors”. A més a més, el coordinador va subratllar que “portarem a terme l’optimització del treball dels entrenadors. Rebran formació amb experts en la matèria que els permetrà treballar de forma eficient en els camps cognitius, condicionals, emocionals i afectius i també en l’aspecte tècnic i fins i tot nutricional”.

Inscripció

Al següent enllaç (http://www.lleidaesportiu.cat/preinscripcio-escola) trobareu tota la informació rellevant per la inscripció a l'escola del Lleida Esportiu.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


16/02/2019

El Juvenil A del Lleida Esportiu rep aquesta tarda (16.00 hores) al Municipal de Gardeny a l’AD Stadium Casablanca de Saragossa i ho fa amb per retrobar-se amb la victòria despr...

14/02/2019

La Sala de premsa ‘Carmelo Moncayo’ del Camp d’Esports presentarà una imatge renovada coincidint amb la compareixença del tècnic del Lleida Esportiu, Joan...

14/02/2019

L’Aleví A del Lleida Esportiu participarà aquest diumenge 17 de febrer a la Danone Nations Cup, competició que tindrà lloc a Mollerussa. El bloc de la Terra...

STM Construccions
Ramon Soler
Clínica Perpetuo Socorro
P. Monzon
Glas
Segre
Codina
Globalia
Rodi
Hotel AC
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
AEALL
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Batlleida S.L.
San Miguel
Merca china
Internet Web Serveis
McDonald's
Gimnàs Ekke
Cudós
ASAJA
Jocargas
Ibañez
SIC 24
Coca-cola
Impersegre
Rètols Esteve
Cansaladeries Cal Esmet
La Flor de Vombodí
Tudor
La Manyana
Ingasclima
Cal Roca
Estel