Notícies

Club
22-06-2018

Present i futur: el projecte pel futbol base del Lleida Esportiu

L’emblemàtica Sala gran de la Canonja del Turó de la Seu Vella va acollir ahir la presentació del nou projecte del Lleida Esportiu que comença a funcionar a partir d’aquesta mateixa temporada 2018-2019. Així doncs, amb la creació del nou organigrama tècnic, el conjunt blau vol seguir donant passades cap a la professionalització del futbol formatiu del Club. L’educació en valors esportius, l’evolució personal, emocional, i col·lectiva dels jugadors, i també del seu entorn,  la tecnificació i l’anglès seran pilars d’aquest nou programa formatiu del Lleida Esportiu.

El director esportiu de l’entitat, Jordi Esteve, va valorar “molt positivament” el projecte, ja que permetrà continuar i refermar l’aposta del Club pel futbol de casa i el seu talent, una iniciativa “que pot marcar un abans i un després”. Una nova estructura tècnica que, segons Esteve, permetrà fer un salt qualitatiu important mitjançant la formació de bons futbolistes i també de bones persones.

Per la seva banda, Enric Barri –coordinador de Futbol-7 i Futbol-11– va detallar les bases d’aquest nou projecte, que s’emmarca dins d’una vessant psicològica, formativa i esportiva. Barri va destacar que “és essencial el creixement qualitatiu del nostre futbol base. Si creem un projecte unit, pròxim, compromès, solidari, basat en valors, en el treball i en els fonaments esportius i hi posem tots de la nostra part... no hem de tenir dubtes: ho aconseguirem. El primer objectiu que proposem és educar amb intencionalitat i convertir el Lleida Esportiu en la institució adient pel creixement personal i col·lectiu dels nostres fills”.

“A més a més, també volem crear un valor afegit en aquest projecte formatiu. Ho volem a fer a través de la creació d’un equip inclusiu que faci sessions de treball juntament amb la resta d’equips i també a través de l’anglès. Amb els equips de Futbol-7 treballarem aquesta part de la llengua estrangera, el futbol és una gran eina per aconseguir que l’estimin i puguin aprendre-la. Als més petits es començarà ensenyant-los el vocabulari que envolta el futbol amb la idea d’arribar a poder fer sessions completes en aquesta llengua. Aquesta és una combinació guanyadora”, va afegir Barri.

Una aposta de creixement

Joel Rabinad, que exerceix com a coordinador de captació i del departament administratiu, va afirmar que és “un luxe i un autèntic privilegi tindre aquesta oportunitat pel futbol formatiu, que permetrà fer créixer el Club esportivament i com a institució. La responsabilitat d’aquesta coordinació de captació residirà en la identificació del talent des de les categories primerenques. A més a més, des del departament administratiu treballarem per millorar el servei que oferirem, identificar i resoldre totes les mancances que sorgeixin i seguir perfeccionant la gestió i el dia a dia del futbol base”.

Per la seva banda, Rubén Arola va manifestar la clara aposta del Lleida Esportiu pel futbol lleidatà: “Hem de seguir preparant als nostres futbolistes en tots els sentits, ajudar-los en el seu creixement personal i rendiment esportiu a través del seu seguiment i el control personalitzat perquè puguin arribar a l’estructura que des del Club considerem com a professional (Juvenil A, Lleida B i primer equip). De fet, aquest procés ja s’està aconseguint perquè un 90% dels jugadors del Lleida B s’han format a les nostres categories inferiors i molts d’ells estan ja dins de la dinàmica d’entrenaments del primer equip i ho fan amb garanties per consolidar-se”.

Finalment, el coordinador de metodologia, Jordi Cortés, va assenyalar que el model de treball “consistirà a perfeccionar les bases que durant aquests anys el Club ha assentat”. Cortés va afegir que “l’èxit del projecte no el determinarà el nombre d’ascensos, de victòries o derrotes; sinó el procés de formació i creixement dels jugadors”. A més a més, el coordinador va subratllar que “portarem a terme l’optimització del treball dels entrenadors. Rebran formació amb experts en la matèria que els permetrà treballar de forma eficient en els camps cognitius, condicionals, emocionals i afectius i també en l’aspecte tècnic i fins i tot nutricional”.

Inscripció

Al següent enllaç (http://www.lleidaesportiu.cat/preinscripcio-escola) trobareu tota la informació rellevant per la inscripció a l'escola del Lleida Esportiu.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


18/07/2018

El Lleida Esportiu donarà el tret de sortida a la seva participació a la Copa Catalunya el pròxim diumenge 29 de juliol. El bloc que entrena Gerard Albadalejo s’...

18/07/2018

El Lleida Esportiu ha incorporat a les seves files a Joan Oriol, procedent de la UE Cornellà. El lateral esquerrà s’ha compromès amb l’entitat de la Terra Ferma...

18/07/2018
...
Glas
Clínica Perpetuo Socorro
Segre
P. Monzon
Ramon Soler
Codina
STM Construccions
Seguretat S.M. Alcarràs
Rodi
Hotel AC
Globalia
Terraferma
AEALL
Merca china
San Miguel
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Batlleida S.L.
ASAJA
Internet Web Serveis
Gimnàs Ekke
Cudós
McDonald's
Impersegre
Rètols Esteve
Coca-cola
Jocargas
Ibañez
SIC 24
Cal Roca
La Manyana
La Flor de Vombodí
Ingasclima
Tudor
Cansaladeries Cal Esmet
Estel