Notícies

Club
09-06-2018

John Casey: “El procés d’aprenentatge d’anglès, juntament amb el futbol, serà exitós”

John Casey serà l’E-Coach del futbol base del Lleida Esportiu aquesta temporada 2018-2019. Casey, natal de Lleida i de pare irlandès, s’encarregarà de fer la tasca futbolística en anglès. “Els nens treballaran la part tècnica i esportiva com sempre amb els seus entrenadors i també ho faran amb mi i seguirem treballant en la línia marcada pel tècnic, encara que els exercicis i les explicacions seran en anglès”, ha assenyalat.

Aquesta és una tasca que Casey, que és professor de llengua anglesa, considera idònia per la professionalització: “Si imparteixes l’anglès des de la base i, a més a més ho combines amb el que més t’agrada, el futbol, el procés d’aprenentatge serà molt bo i exitós en una llengua que ho envolta tot. Per despuntar en qualsevol àmbit és essencial tenir una bona base d’anglès”.

“En els entrenaments que farem serà molt important tota la gesticulació. És possible que algunes situacions els nens encara no les coneguin en anglès, però acompanyant-ho amb un moviment el jugarà associarà aquella paraula amb aquella acció determinada i acabarà comprenent-ho”, ha destacat un Casey que té l’anglès, el català i el castellà “de sèrie” per desenvolupar un projecte de treball de futur.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


23/10/2018
Les instal·lacions esportives del Col·legi Terraferma han acollit aquesta tarda la primera jornada de tecnificació ‘TOP-PLAYER LLEIDA ESPORTIU...
22/10/2018

El Lleida Esportiu, dins del seu programa de formació en valors en els joves futbolistes que conformen el Futbol-7, vol difondre la celebració del ‘Tercer temps’....

Ramon Soler
Clínica Perpetuo Socorro
Codina
Glas
P. Monzon
Segre
STM Construccions
Rodi
Globalia
Hotel AC
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
Batlleida S.L.
Merca china
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
San Miguel
AEALL
Cudós
McDonald's
Internet Web Serveis
ASAJA
Gimnàs Ekke
SIC 24
Coca-cola
Rètols Esteve
Impersegre
Ibañez
Jocargas
Cal Roca
Cansaladeries Cal Esmet
Estel
Tudor
La Manyana
Ingasclima
La Flor de Vombodí