Notícies

Club
09-06-2018

Joel Rabinad: “És un projecte extraordinari pel club i la ciutat"

Joel Rabinad, que serà coordinador del departament administratiu i també del de captació, s'ha mostrat satisfet per aquesta nova etapa en la presentació de la nova estructura del futbol formatiu del Lleida Esportiu. "És una gran notícia. És un projecte extraordinari pel club i la ciutat", ha dit el tècnic.

A més a més, ha destacat que "amb una estructura més amplia que la d'ara serà més fàcil arribar a tot arreu i treballar més profundament en tots els aspectes relacionats amb el món del futbol. Hem fet un salt de qualitat".

Rabinad formarà part de l'scouting de la base i s'encarregarà dels canvis que hi poden haver tant pel que fa a les entrades com de les sortides dels jugadors. Dins de tot el procés formatiu també és important la vessant competitiva però no la “resultadista perquè es pot ser competitiu tot i que els resultats no acompanyin”.

Per un altre costat, Rabinad ha explicat els objectius del club: "Un dels aspectes que estem treballant és el d'ampliar el nombre d'equips per a aquells jugadors que encara no puguin fer el salt qualitatiu. D'aquesta manera, li podrem donar més oportunitats i més marge de temps per evolucionar".

Paral·lelament, ha destacat el rol que ha de tindre un entrenador de la base del Lleida Esportiu: "Més enllà d'entrenadors, han de ser formadors i, per tant, aquests necessiten formació a l'hora d'impartir els seus entrenaments als seus jugadors a partir de valors".

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


21/05/2019

El Lleida Esportiu any rere any reforça el seu compromís amb la ciutat de Lleida i província i els seus agents socials. Així doncs, durant aquesta...

20/05/2019

Durant el descans de l’últim partit de la temporada al Camp d’Esports entre el Lleida Esportiu i el FC Barcelona B, la porteria del Gol Nord del coliseu blau va acollir la...

19/05/2019

El Lleida Esportiu B ha perdut aquest matí en la seva visita al Municipal de Nou Barris (2-0), en un partit disputat i intens que s'ha decantat a favor d'un CF Montañesa...

Glas
Clínica Perpetuo Socorro
Codina
STM Construccions
Ramon Soler
P. Monzon
Segre
Rodi
Hotel AC
Globalia
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
AEALL
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Batlleida S.L.
San Miguel
Merca china
McDonald's
Internet Web Serveis
Cudós
Gimnàs Ekke
ASAJA
Jocargas
Coca-cola
SIC 24
Rètols Esteve
Impersegre
Ibañez
Cal Roca
Estel
Cansaladeries Cal Esmet
La Manyana
La Flor de Vombodí
Tudor
Ingasclima