Notícies

Club
09-06-2018

Joel Rabinad: “És un projecte extraordinari pel club i la ciutat"

Joel Rabinad, que serà coordinador del departament administratiu i també del de captació, s'ha mostrat satisfet per aquesta nova etapa en la presentació de la nova estructura del futbol formatiu del Lleida Esportiu. "És una gran notícia. És un projecte extraordinari pel club i la ciutat", ha dit el tècnic.

A més a més, ha destacat que "amb una estructura més amplia que la d'ara serà més fàcil arribar a tot arreu i treballar més profundament en tots els aspectes relacionats amb el món del futbol. Hem fet un salt de qualitat".

Rabinad formarà part de l'scouting de la base i s'encarregarà dels canvis que hi poden haver tant pel que fa a les entrades com de les sortides dels jugadors. Dins de tot el procés formatiu també és important la vessant competitiva però no la “resultadista perquè es pot ser competitiu tot i que els resultats no acompanyin”.

Per un altre costat, Rabinad ha explicat els objectius del club: "Un dels aspectes que estem treballant és el d'ampliar el nombre d'equips per a aquells jugadors que encara no puguin fer el salt qualitatiu. D'aquesta manera, li podrem donar més oportunitats i més marge de temps per evolucionar".

Paral·lelament, ha destacat el rol que ha de tindre un entrenador de la base del Lleida Esportiu: "Més enllà d'entrenadors, han de ser formadors i, per tant, aquests necessiten formació a l'hora d'impartir els seus entrenaments als seus jugadors a partir de valors".

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


23/10/2018
Les instal·lacions esportives del Col·legi Terraferma han acollit aquesta tarda la primera jornada de tecnificació ‘TOP-PLAYER LLEIDA ESPORTIU...
22/10/2018

El Lleida Esportiu, dins del seu programa de formació en valors en els joves futbolistes que conformen el Futbol-7, vol difondre la celebració del ‘Tercer temps’....

Ramon Soler
Codina
Clínica Perpetuo Socorro
STM Construccions
P. Monzon
Glas
Segre
Rodi
Terraferma
Hotel AC
Seguretat S.M. Alcarràs
Globalia
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
AEALL
Merca china
Batlleida S.L.
San Miguel
McDonald's
Cudós
Internet Web Serveis
Gimnàs Ekke
ASAJA
Jocargas
Ibañez
SIC 24
Coca-cola
Impersegre
Rètols Esteve
Cal Roca
Cansaladeries Cal Esmet
Estel
Ingasclima
La Flor de Vombodí
La Manyana
Tudor