Notícies

Club
09-06-2018

Joel Rabinad: “És un projecte extraordinari pel club i la ciutat"

Joel Rabinad, que serà coordinador del departament administratiu i també del de captació, s'ha mostrat satisfet per aquesta nova etapa en la presentació de la nova estructura del futbol formatiu del Lleida Esportiu. "És una gran notícia. És un projecte extraordinari pel club i la ciutat", ha dit el tècnic.

A més a més, ha destacat que "amb una estructura més amplia que la d'ara serà més fàcil arribar a tot arreu i treballar més profundament en tots els aspectes relacionats amb el món del futbol. Hem fet un salt de qualitat".

Rabinad formarà part de l'scouting de la base i s'encarregarà dels canvis que hi poden haver tant pel que fa a les entrades com de les sortides dels jugadors. Dins de tot el procés formatiu també és important la vessant competitiva però no la “resultadista perquè es pot ser competitiu tot i que els resultats no acompanyin”.

Per un altre costat, Rabinad ha explicat els objectius del club: "Un dels aspectes que estem treballant és el d'ampliar el nombre d'equips per a aquells jugadors que encara no puguin fer el salt qualitatiu. D'aquesta manera, li podrem donar més oportunitats i més marge de temps per evolucionar".

Paral·lelament, ha destacat el rol que ha de tindre un entrenador de la base del Lleida Esportiu: "Més enllà d'entrenadors, han de ser formadors i, per tant, aquests necessiten formació a l'hora d'impartir els seus entrenaments als seus jugadors a partir de valors".

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


16/01/2019

El Prebenjamí del Lleida Esportiu va perdre en el seu primer compromís de lliga del 2019 (3-6). Els de la Terra Ferma van veure com l’EFAC Almacelles els hi remuntava un...

15/01/2019

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el RC Desportivo de la Coruña i el futbolista Carlos Ramírez Gálvez ‘Leto’ per a la rescissió del contracte...

15/01/2019

El Lleida Esportiu i el Real Zaragoza han arribat a un acord per a la rescissió del contracte de cessió del futbolista Jaime Almagro del Val, que posa d’aquesta manera punt...

Codina
STM Construccions
Glas
Ramon Soler
P. Monzon
Segre
Clínica Perpetuo Socorro
Rodi
Hotel AC
Terraferma
Globalia
Seguretat S.M. Alcarràs
San Miguel
Merca china
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
AEALL
Batlleida S.L.
Internet Web Serveis
Cudós
ASAJA
Gimnàs Ekke
McDonald's
Ibañez
Impersegre
SIC 24
Rètols Esteve
Coca-cola
Jocargas
Cal Roca
Estel
Tudor
Cansaladeries Cal Esmet
La Flor de Vombodí
La Manyana
Ingasclima