Notícies

Club
22-05-2018

El Lleida Esportiu visitarà l’IES Caparrella, guanyador del repte O10k - Objectiu 10000

El Lleida Esportiu visitarà l’IES Caparrella com a guanyador del repte O10k - Objectiu 10000, una iniciativa saludable impulsada per la Càtedra DOTS i la Udl, en què hi ha participat els alumnes de segon cicle de l'ESO d'instituts de la demarcació de Lleida.

L'objectiu ha estat el d'acumular el màxim nombre de passes i l’alumnat de secundària de l’IES Caparrella ha estat qui més passes ha fet entre els dies 10 i 16 de maig. Així doncs, els premiats rebran un lot de productes de marxandatge oficial del Lleida Esportiu a la gala que tindrà lloc el dia 30 de maig, a les 18h, a l'IES Caparrella. A més a més, l'institut rebrà la visita dels jugadors de la primera plantilla del Lleida Esportiu.

Aquest repte va néixer amb l'objectiu de conscienciar la població lleidatana que cal tenir una vida saludable realitzant activitat física, com ara caminar almenys 10.000 passos al dia, la Càtedra de Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables de la Universitat de Lleida (DOTS-UdL) va dissenyar una aplicació gratuïta per a mòbils que permet motivar, guiar i monitoritzar l'activitat de l'usuari i que el Lleida Esportiu hi ha col·laborat.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Altres notícies


23/10/2018
Les instal·lacions esportives del Col·legi Terraferma han acollit aquesta tarda la primera jornada de tecnificació ‘TOP-PLAYER LLEIDA ESPORTIU...
22/10/2018

El Lleida Esportiu, dins del seu programa de formació en valors en els joves futbolistes que conformen el Futbol-7, vol difondre la celebració del ‘Tercer temps’....

Ramon Soler
Clínica Perpetuo Socorro
Codina
P. Monzon
Segre
STM Construccions
Glas
Terraferma
Seguretat S.M. Alcarràs
Hotel AC
Rodi
Globalia
AEALL
San Miguel
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Merca china
Batlleida S.L.
McDonald's
Gimnàs Ekke
Internet Web Serveis
ASAJA
Cudós
Impersegre
Rètols Esteve
SIC 24
Coca-cola
Jocargas
Ibañez
La Manyana
Estel
La Flor de Vombodí
Cal Roca
Ingasclima
Cansaladeries Cal Esmet
Tudor