Notícies

Club
21-05-2020

David Cámara ‘Romario’: “És un projecte ambiciós i m’hi sumo per ajudar a créixer”

David Cámara ‘Romario’ ha atès els mitjans oficials del Club per valorar la seva arribada al Lleida Esportiu com a Coordinador del Futbol Base i l’Escola blava. El lleidatà es mostra entusiasmat, il·lusionat i amb les piles recarregades per afrontar aquest nou projecte esportiu i afirma que “estic amb moltes ganes de començar ja per ajudar a l’entitat a aconseguir els objectius i reptes que hem establert per als pròxims anys”.

Un projecte esportiu ambiciós

‘Romario’, que ja treballa amb la resta de membres de la coordinació de la pedrera lleidatana amb vista al pròxim curs, considera que “l’staff actual del Futbol Base del Lleida Esportiu està ben qualificat, és potent i l’idoni –amb encara marge de millora– per seguir creixent, tant en termes de qualitat com en la quantitat en el nombre d’equips i de jugadors”.

“El del Lleida Esportiu és un projecte ambiciós. És l’equip més emblemàtic de la ciutat i de la demarcació i m’hi afegeixo per ajudar a millorar en tots els aspectes, per seguir optimitzant els recursos i oferir als nostres jugadors i a les seves famílies i als nostres entrenadors els serveis òptims”, assenyala el lleidatà.

El camí fins al futbol professional

El nou Coordinador blau, que va formar-se al Lleida passant per totes les seves categories inferiors i fins al primer equip, també vol posar el seu gra de sorra en la professionalització dels jugadors i ajudar-los en el seu camí fins al primer equip. ‘Romario’ explica i posa en valor el fet que “el Club disposa d’eines, de personal qualitat i ben motivat per ajudar als futbolistes a formar-los humanament i esportivament. Els volem preparar pel futbol professional i per això necessitem un Futbol Base i una Escola encara més potent”.

Proximitat amb jugadors, famílies i tècnics

Sobre la seva aportació en aquest organigrama, ‘Romario’ afirma que “puc garantir molta feina i proximitat amb tots aquells que formen el Futbol Base del Club. És necessari estar ben a prop dels jugadors i de les seves famílies diàriament, però també amb els tècnics per a guiar-los cap als objectius de la temporada i oferir-los-hi les millors indicacions i directrius possibles per facilitar al Club l’assoliment de les seves metes”.

“Apropar el nostre futbol base als millors de Catalunya”

Per la seva banda, Jordi Esteve, Director Esportiu del Lleida Esportiu, ha valorat positivament l’arribada d’en ‘Romario’ a l’organigrama del Futbol Base i l’Escola blava: “Perseguim a llarg termini l’objectiu d’apropar la nostra pedrera a les millors de tota Catalunya i la seva incorporació, amb la resta de professionals que ja disposem a la direcció del Futbol Base com en Raúl Fuster, en Jordi Cortés, en Joel Rabinad, en Josep Segués o en Jordi Gómez, ens permetrà tindre encara més presència i fer una passada més endavant en aquest llarg camí per aconseguir-ho”.

FOTO: LLEIDA ESPORTIU

Aquest contingut estarà disponible en breu.

P. Monzon
Glas
Clínica Perpetuo Socorro
Ramon Soler
Segre
Codina
STM Construccions
Hotel AC
Globalia
Terraferma
Rodi
Seguretat S.M. Alcarràs
Merca china
Batlleida S.L.
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
AEALL
San Miguel
McDonald's
Cudós
Gimnàs Ekke
Internet Web Serveis
ASAJA
SIC 24
Jocargas
Ibañez
Coca-cola
Impersegre
Rètols Esteve
La Manyana
Cansaladeries Cal Esmet
Estel
La Flor de Vombodí
Tudor
Cal Roca
Ingasclima