Notícies

Club
24-10-2018

El Lleida Esportiu obsequia els guanyadors del repte O10-K

Aquesta setmana ha tingut lloc l’entrega d’obsequis als participants de l’últim repte de l'aplicació O10k-Objectiu 10.000, que va tenir lloc entre el 16 i el 22 de setembre amb motiu de la setmana de la mobilitat. Aquest acte ha comptat amb la presència de la Coordinadora d’Àrees del Lleida Esportiu, Montse Balaguer.

Sergi Canosa ha estat un dels obsequiats després de ser el que més passades ha fet durant el repte. Així doncs, en Sergi podrà visitar i conèixer en profunditat les dependències del Camp d’Esports. Els finalistes d’aquest repte també hi assistiran a aquesta visita pel coliseu blau. A més a més, tots junts també assistiran al partit que enfrontarà al Lleida Esportiu amb l'Hércules de Alicante CF aquest dissabte a les 19.00 hores.

Una app pel benestar i la salut

Aquesta APP, impulsada per la Càtedra de Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables (DOTS) de la Universitat de Lleida (UdL) i que compta amb la col·laboració del Lleida Esportiu, és un recurs per al benestar i la salut de les persones que s'inclou dins d'un projecte de promoció d'activitat física saludable en la població. Aquesta app (disponible en les versions per a Android i iOS) permet calcular el nombre de passos/dia alhora que promociona hàbits de vida saludables.

L'objectiu també se centra en la conscienciació dels diferents col·lectius de la població lleidatana, a partir de 12 anys, per mantenir una vida saludable a partir de l'activitat física. A més a més, O10k-Objectiu 10.000 pretén a motivar, guiar i monitoritzar l'activitat de l'usuari, que podrà participar en reptes col·lectius per tal de potenciar la participació mitjançant la possibilitat de guanyar premis o d'incentius solidaris.

Aquest contingut estarà disponible en breu.

Codina
Segre
Ramon Soler
Clínica Perpetuo Socorro
P. Monzon
Glas
STM Construccions
Seguretat S.M. Alcarràs
Globalia
Rodi
Hotel AC
Terraferma
Batlleida S.L.
AEALL
San Miguel
Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida
Merca china
Gimnàs Ekke
Cudós
ASAJA
McDonald's
Internet Web Serveis
Rètols Esteve
SIC 24
Coca-cola
Impersegre
Jocargas
Ibañez
La Flor de Vombodí
Cal Roca
Cansaladeries Cal Esmet
La Manyana
Ingasclima
Estel
Tudor